Blogster Elisabeth lanceerde het idee voor een maandelijkse receptenronde. Dit is mijn bijdrage voor deze maand.
Dit keer een heel simpele maar ook heel lekkere salade. Het recept las ik bij Laura van It’s a food life, van wie ook de foto is.
Ingrediënten:
4 gekookte bietjes
1 appel
12 walnoten
150 gram feta
blaadjes verse munt
balsamicoazijn
En zo maak je het:
Snijd de bietjes en appel in dobbelsteentjes,
hak de walnoten grof en brokkel de feta.
Snijdt de munt in smalle reepjes.
Mix alle ingrediënten door elkaar en giet er balsamicoazijn over naar smaak.
Ik gebruikte een pakje gekookte bietjes uit de super, maar moestuiniers koken natuurlijk zelf bietjes uit eigen tuin.
Andere deelnemers zijn:
GerJanne – Ger – Dini – Marthy – Ilse –
Marjan – Conny – Toos – Anita – Akkelien –
Miriam – Mieke– Willy – Sylvia – Janny
Wat ziet het er ook heerlijk uit!
De gekookte (biologische) bietjes vind ik prima van kwaliteit…
Wat een mooie salade, het uitproberen waard!
Leuk, niet te ingewikkeld, recept. Dankjewel!
Lekker en het ziet er ook nog leuk uit.
Lekker
Smakelijke groet,
Het ziet er lekker uit. Een mooi recept. Ik zou dit zelf niet bij elkaar verzinnen.
Lekker simpel en heel smaakvol. Heb vrijwel alle ingrediënten
in huis, behalve de feta. Dus ik weet wat er op mijn boodschappenlijstje komt.
Een leuk zomers gerecht voor erbij…