Dat we minder vlees zouden kunnen eten, is inmiddels wel aan iedereen bekend. Daarvoor werd al eerder de “week zonder vlees” onder de aandacht gebracht.
Je hebt natuurlijk helemaal geen vlees nodig om lekker te koken. Maar nu zijn er vleesvervangers onder allerlei namen te koop. Het is gemaakt van plantaardig materiaal, maar lijkt te smaken als vlees en de structuur is ook “vleesachtig”.
Knutselvoer noemt Karin Luiten dat. Ik vind het wel geinig gevonden, maar wat moet ik nou?
Want elke dag zet ik Leo een zelf gekookte maaltijd voor. Soms met vlees, soms vegetarisch. KnutzEls’ voer zou je kunnen zeggen….
Kan ik hem dat nou nog voorzetten? Of moet ik een nieuw pseudoniem zoeken? 😉 😉 😉
Leuke woordspeling! Je kunt echt wel koken zonder de vleessmaak te missen, maar ieder zijn ding.
Je kunt je maaltijd zeker zo noemen al heeft knutselen in relatie tot eten niet een positieve betekenis. Maar ik weet zeker dat jij smakelijk kookt.
KnutzEls voer, tuurlijk kan dat.
Wij eten het niet, dan idd liever geen vlees.
Mooie naam toch? KnutzEls’ voer.😃
Ik kan dat namaak vlees niet lekker vinden, dus dan liever geen vlees
Wij eten puur, dat namaakspul hoeven wij niet. Soms eten we dagenlang geen vlees want met een groententuin bij huis is er altijd wel wat vleesloos te maken wat toch heerlijk smaakt.
Liever naakt dan namaak… Zo denk ik erover. Puur natuur is nog altijd beter dan al die nagemaakte producten. Liever geen vlees dan namaakvlees.
LOL. Een lastig vraagstuk Els.
Wat grappig!