Ik moet al ontelbare keren een hartige taart gemaakt hebben. Heel vaak met prei, soms met een ander vulling. Met vis, met vlees of geheel vegetarisch. Maar de mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos.
Vorige week maakte ik deze taart, uit de laatste Allerhande. Een taart gevuld met bloemkool, rode ui en oude kaas.
Het leek me zo op het eerste gezicht erg lekker. Maar toen ik het recept eens goed bekeek, zag ik dat de bloemkool er rauw inging en daarover had ik zo mijn twijfels…
Maar… geheel onterecht. Want die taart was echt lekker. De bloemkool was knapperig, fris en combineerde prima met de rode ui.
En niet onbelangrijk, die taart was zo klaar gemaakt. Dat kan zelfs van te voren. Dus echt een recept voor drukke dagen.
Je hebt ook wel eens rauwe bloemkool met dip op een feestje.
Soms dan toch. Net als worteltjes.
Recept lijkt me lekker.
Ook maar eens proberen.
Verrassend dat die rauwe bloemkool toch lekker werd. Dat had ik ook niet gedacht.
Zo klaar en lekker, dan is het een recept voor mij!
Lijkt me heerlijk! Drukke dagen heb ik helaas niet meer, maar ik ga hem toch proberen
Erg lekker lijkt me. Moet eens kijken of ik nog ergens (in mijn vriezer dus) glutenvrije bladerdeeg heb
Dat ziet er lekker uit, die staat alvast op mijn lijstje…
Na deze aansporing ga ik hem ook maken.
Bijzonder en héél lekker!